V JESEN SVEŽA IN POLNA ENERGIJE
Delavnica

Hej draga moja
Se tudi tebi dogaja, da se septembra, ko se vračaš v službo z dopustov, ne počutiš čisto nič spočito, ali pa bi po dveh tednih spet potrebovala dopust in počitek, te krajšanje dnevov spravlja v melanholijo, si brez energije, kar naprej posegaš po sladkem, si pretirano utrujena, ves čas za nekaj zaskrbljena, si v času jeseni prva prehlajena, imaš težave s prebavo? No potem je tale delavnica pravšnja zate. Zakaj?
Ker to pomeni, da je tvoja vranica precej utrujena in potrebuje pomoč.
Zakaj, vranica je tvoja zdravilka, ki šprica moč vsem tvojim petim glavnim notranjim organom, in ker tudi ona potrebuje obnovo, regeneracijo in če ti v pravem času ne poskrbiš zanjo, se telo hitro odzove z zgoraj naštetimi simptomi in tako pove, da nekaj nisi delala prav.

Tako je v času, to je avgust, čas vranice in element zemlje po TKM, pravi čas, da nahraniš vranico in s tem podpreš še  ostale organe, ki bodo vladali v prihodnje.

In prav zato, ker želim, da boš lahko polna energije zakorakala v jesen in se boš raje posvečala naravi, delu, kot pa kihanju in kašljanju in slabemu počutju, poseganju po sladki hrani.., te vabim na delavnico, kjer se bova skupaj pripravili na jesen in podprli organe, ki bodo vladali.

Hitro se prijavi, število mest je omejeno.
Pozdravčke

Petra
Inštruktorica TAO WOMAN LIFTING/JUICY Golden WOMAN by Savina Atai& Mantak Chia

Prijave in več info na:

Stari trg 26, Velenje