LOTUS center plesa in dobrega počutja je pravi eliksir mladosti.  Namenjen vsem, ki radi plešejo, se gibajo, skrbijo zase, za svoje telo, negujejo svoj notranji jaz,  uživajo v druženju in si vzamejo  čas zase in za družino.

Namenjen je ŽENSKAM vseh starosti, ki se zavedajo, da je ženska energija in biti v ženski energiji pravi eliksir za ohranjanje mladosti, da se v eni ženski skriva  5 žensk in šele ko so te med sabo v ravnovesju, je ženska prižgana, srečna, sočna in žari. Do vseh teh znanj in spoznaj vas pripeljemo mi.

Namenjen je OTROKOM IN NAJSTNIKOM, ki si želijo na zabaven način pridobiti spretnosti, podporo v ne tekmovalnem okolju, kjer se sprostijo, razvijajo moč, koordinacijo, razteznost, ravnotežje in poleg tega pridobivajo tudi na zavedanju lastnega telesa, dihajo, izboljšujejo fokus, pridobivajo na samopodobi ter se osvobajajo vsakodnevnega stresa.

Namenjen PAROM, kjer se po vsem službenem vrvežu, obveznostih po službi in doma, pa le lahko posvetijo drug drugemu, razmigajo telo, priženejo smeh na obraz in namenijo kvaliteten čas partnerskemu odnosu.

Namenjen druženju STARŠA IN OTROKA, ki lahko skupaj vadita, se pozabavata in skozi igro, gibanje in kvalitetno raztezanje, gradita zdrav odnos, preživljata svoje trenutke.

Zato pri nas ponujamo:

♥ ORIENTALSKE PLESE

♥ NEW YOU, TAO WOMAN LIFTING   (programI za ženske : delavnice, svetovanja, vadba)

♥ Jogo za otroke / KIDS YOGO (predšolski in šolski otroci)

♥ Skupinska vadba TAO STRETCH (stretch your 5 inner women)

♥ Vadbo za ženske STRETCH&RELAX

♥ DRUŽABNE PLESE ZA ODRASLE / plesi v parih

♥ HITRE TEČAJE ZA MLADOPOROČENCE

♥ CICI PLESE/za predšolske otroke

 

Z vami bo:

PETRA VEŠLIGAJ, Vodja LOTUS centra plesa in dobrega počutja

Poklicna plesalka, koreografinja, licencirana inštruktorica joge za otroke Yoga&Kids (YAI), licencirana inštruktorica Fusion Pilatesa, diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok, licencirana inštruktorica Tao Women Lifting – Juicy Golden Woman po Savini Atai in Mantaku  Chia.