LOTUS center plesa in dobrega počutja je pravi eliksir mladosti.  Namenjen vsem, ki radi plešejo, se gibajo, skrbijo zase, za svoje telo, negujejo svoj notranji jaz,  uživajo v druženju in si vzamejo  čas zase in za družino.

Namenjen je ŽENSKAM vseh starosti, ki se zavedajo, da je ženska energija in biti v ženski energiji pravi eliksir za ohranjanje mladosti, da se v eni ženski skriva  5 žensk in šele ko so te med sabo v ravnovesju, je ženska prižgana, srečna, sočna in žari. Do vseh teh znanj in spoznaj vas pripeljemo mi.

Namenjen je OTROKOM IN NAJSTNIKOM, ki si želijo na zabaven način pridobiti spretnosti, podporo v ne tekmovalnem okolju, kjer se sprostijo, razvijajo moč, koordinacijo, razteznost, ravnotežje in poleg tega pridobivajo tudi na zavedanju lastnega telesa, dihajo, izboljšujejo fokus, pridobivajo na samopodobi ter se osvobajajo vsakodnevnega stresa.

Namenjen PAROM, kjer se po vsem službenem vrvežu, obveznostih po službi in doma, pa le lahko posvetijo drug drugemu, razmigajo telo, priženejo smeh na obraz in namenijo kvaliteten čas partnerskemu odnosu.

Namenjen druženju STARŠA IN OTROKA, ki lahko skupaj vadita, se pozabavata in skozi igro, gibanje in kvalitetno raztezanje, gradita zdrav odnos, preživljata svoje trenutke.

Zato pri nas ponujamo:

♥ ORIENTALSKE PLESE

♥ TAO WOMAN LIFTING  –  JUICY GOLDEN WOMAN programe za ženske

♥ Jogo za otroke / KIDS YOGO (predšolski in šolski otroci)

♥ FAMILY YOGO (starš in otrok)

♥ Skupinske vadbe FUSION PILATES

♥ Vadbo za ženske STRETCH&RELAX

♥ DRUŽABNE PLESE ZA ODRASLE / plesi v parih

♥ HITRE TEČAJE ZA MLADOPOROČENCE

♥ CICI PLESE/za predšolske otroke

 

Z vami bo:

PETRA VEŠLIGAJ, Vodja LOTUS centra plesa in dobrega počutja

Poklicna plesalka, koreografinja, licencirana inštruktorica joge za otroke Yoga&Kids (YAI), licencirana inštruktorica Fusion Pilatesa, diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok, licencirana inštruktorica Tao Women Lifting – Juicy Golden Woman po Savini Atai in Mantaku  Chia


 

 
ZUNANJI SODELAVCI:
 

Tadej Oprešnik – Plesalec hip hopa

S hiphopom se ukvarja že 11 let. Pravi, da zanj hiphop predstavlja neko svobodo v kateri lahko izrazaš svoja čustva. Tadej poleg poučevanja tudi pleše, je namreč član skupine The Pharaohs in Force pod mentorstvom Mihe Pozniča, s katerimi dosegajo ogromno odličnih rezultatov (The Pharaohs: 3 – kratni svetovni prvaki v street hiphopu, Hiphop solo državni podprvak, 5. mesto na svetovnem prvenstvu hiphop solo battle).

Kot učitelj zase pravi, da je stara šola, kar pomeni da ima rad red in disciplino. S Tadejem imate priložnost spoznati širok spekter hiphop stilov. Z njim lahko plešete na programu hiphop za šolarje.
 

 

 

 
Helena Saje – Zumba inštruktorica

Helena pravi zase takole:”Moj moto je, živi in pusti živeti. Vsak dan, ki ga ne preživimo tako, kot si želimo je izgubljen. Žal pa v današnjem času ni tako enostavno, zato potrebujemo nekaj, kar nam požene kri po žilah ter aktivira hormon sreče. Tako z zumbo, že več kot desetletje,  sproščam stres, si narišem nasmeh na obraz ter si vedno znova rečem:”hočem še!” Seveda pa ne smem pozabiti omeniti njen učinek na mišice, kondicijo, motoriko, koordinacijo ter še in še. Pridi po svoj nasmeh tudi ti.”
 

 

 

 
Taja Rojšek Fortuna – Dijakinja

Taja je dijakinja 1.letnika Gimnazije Celje Center, smer predšolska vzgoja, do sedaj pa je bila učenka Osnovne Šole Polzela. Svoje prve plesne urice je začela obiskovati že v predšolskem obdobju, v Plesnem studiu IGEN,  se učila različnih plesnih zvrsti v Plesni šoli Urška, nato Superstar, sedaj pa že 4. leto pleše hip-hop v Plesni šoli TBA. Opišem jo lahko kot izredno prijazno in preprosto dekle, s prepoznavnim in karizmatičnim nasmehom, ki ga odraža tudi pri plesu ter na odru. Ples ima takorekoč zapisan tudi v genih, saj je hči Tinkara Fortuna, članice skupine Bepop, ki smo jo lahko v lanskem letu gledali v plesnem TV showu Zvezde plešejo. V šolskem letu 2020/21 bo v pomoč pri delu z najmlajšimi. Zelo se veselim, da bom lahko njena mentorica.